Het is zover. Maandag 13 juni spelen onze Duivels hun eerste EK-wedstrijd sinds 19 juni 2000. Toen stond onze huidige coach nog in de basis samen met Eric Deflandre, Joos Valgaeren en andere Verheyens. Je begrijpt ons punt. Het is even geleden.

Het WK 2014 was een mooie opwarmer, maar nu moet het gebeuren. Na al dat wachten, staan de emoties op ontploffen. Het Belgische voetbalhart springt bijna uit de borst. En daarom creëerde LDV United samen met Het Nieuwsblad 80 unieke EK-moji’s voor de voetbalfan. Zo kan iedereen zijn of haar voetbalgevoelens delen met de wereld.

Want waar het hart van vol zit, loopt ook de smartphone van over. Alleen miste de voetbalfan daar nog de juiste emoji’s voor.

Je tactisch inzicht delen via Messenger, de arbiter de les lezen in een WhatsApp-groepje met de vrienden of een doelpunt vieren met één rake SMS, dat zal vanaf nu gaan zoals het hoort.

LDV United en Het Nieuwsblad kropen in het hoofd van de voetbalfan en creëerden voor verschillende spelers, emoties en wedstrijdfases opvallende en vooral rake emoji’s.

Het enige dat je moet doen, is via de Nieuwsblad app (App Store en Google Play) het EK-moji toetsenbord op je smartphone installeren en je emoties de vrije loop laten tijdens de wedstrijden van de Belgen.

De campagne zet meteen de nieuwe claim: “Voetbal begint bij Het Nieuwsblad”, kracht bij en wordt tijdens het EK dagelijks ondersteund door social posts, Youtube pre-rolls bij specifieke skill-movies van populaire Duivels en top topical prints.

Surf dus snel naar nieuwsblad.be en installeer de EK-moji’s op je smartphone. Nog voor de match tegen Italië. Want voetbal begint bij beleving. Voetbal begint bij Het Nieuwsblad.

Comment