Sinds twee jaar weten we voor eens en voor altijd wie er baas is in de koers. Dat maakte LDV United samen met Het Nieuwsblad - als fiere Belgen – duidelijk met campagnes onder de noemer: “De koers is van ons”.

Dit jaar voegen ze daar met de nodige trots het veldrijden aan toe. Want ook in het veld profileert Het Nieuwsblad zich als een expert met haarfijne analyses en verslaggeving in de krant zelf, een uitgebreide veldritgids als bijlage en vanaf nu ook een dominante aanwezigheid tijdens de wedstrijden zelf.

Om dit te duiden gingen LDV United en Het Nieuwsblad op zoek naar de kiem van het Belgische succes in het veldrijden en vonden deze in de Vlaamse velden. Met het grootste respect voor de Belgische bodem en diegene die hem bewerkt – al dan niet op de fiets - werd er gewerkt aan een nieuwe TV-spot, radiospots (inclusief een 50”) en print. 

Het resultaat kan je hier zien, horen, voelen en net niet ruiken.


Comment