A_SPORT_LOGO_Q.jpg

Een jaar lang was Antwerpen ‘Europese Sporthoofdstad 2013’. Om dit sportieve jaar af te sluiten, pakt de Scheldestad van 26 tot 30 december uit met het ‘Internationaal Sportfilmfestival Antwerpen’. 4 dagen lang kan je genieten van de meest spraakmakende en pakkende sportfilms op ’t Eilandje, aan het MAS.

Om dit aan te kondigen deden LDV United en Stad Antwerpen beroep op de 3 grootste sportcommentatoren die ons land telt. Frank Raes, Michel Wuyts en Lieven Van Gils kregen elk een integrale sportfilm voorgeschoteld en mochten deze becommentariëren.

Zo werden ze prompt omgevormd tot filmrecensent.

Tijdens het bezichtigen van de sportfilms werden hun reacties live vastgelegd door de camera, om de authenticiteit en spontaniteit te garanderen. Deze techniek was goed anderhalf uur onversneden commentaar per persoon, waaruit we 3 ontwapende eerlijke spots konden puren.

Hoe Frank, Michel en Lieven de films beleefden, ontdek je in deze 3 beklijvende spots die worden uitgezonden op Canvas en verspreid via digitale media.

Het volledig sportfilmfestival-programma vind je hier.

Comment